Word jij een van onze nieuwe stewards?

Nieuws 5 juli, 2024

Als club vinden wij de veiligheid van onze supporters en het goede verloop van een wedstrijd het allerbelangrijkste. Om dat te kunnen garanderen, rekenen we op ons fantastisch team van stewards. Ben jij een echte voetbalfan met een rood-wit hart en wil jij je voor de club inzetten? Meld je aan om steward te worden!

Als toekomstig steward moet je aan deze voorwaarden voldoen:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hebt een getuigschrift van goed gedrag en zeden
  • Je hebt in de voorbije vijf jaar geen stadionverbod opgelopen
  • Je moet fysiek geschikt zijn om de functie uit te oefenen: je geschiktheid wordt elk jaar gecontroleerd tijdens een medisch onderzoek
  • Je hebt het juiste profiel: een stabiel persoon die zijn emoties onder controle houdt, voldoende realisme aan de dag kan leggen, bereid is op het juiste moment actie te ondernemen en verantwoordelijkheidszin toont

Op basis van een persoonlijk gesprek evalueren de veiligheidsverantwoordelijke, de hoofdsteward en een politieofficier je profiel.

Als steward krijg je ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kan je doorgroeien tot divisiechef, hoofdsteward en veiligheidsverantwoordelijke. Je hoeft het ook allemaal niet voor niets te doen. Je wordt vergoed als flexijobber of student. Indien je hier niet voor in aanmerking komt, krijg je een vrijwilligersvergoeding.

Interesse?
Kom meer te weten door een e-mail te sturen naar jobs@rafc.be!

Meer informatie vind je ook steeds terug op de site van de RBFA.