Maak kennis met onze Young Reds!

RAFC Academy 17 augustus, 2022

Vanavond betwisten onze Young Reds op het veld van Francs Borains hun allereerste wedstrijd in 1ste Nationale. Volgende week woensdag (24/08 - 20u00) vindt de eerste thuiswedstrijd tegen Zébra Elites (Sporting Charleroi U23) plaats. Thuiswedstrijden? Die werken de Young Reds af op het Lisp in Lier. Supporters op post!

In welke competitie komen onze Young Reds uit?

De RAFC Young Reds verdedigen de Rood-Witte kleuren in 1ste Nationale. Daarin ontmoeten ze onder meer K Rupel Boom FC, Hoogstraten VV, KFC Dessel Sport, KSK Heist, K Patro Eisden Maasmechelen, maar ook Jong Leuven en Jong Gent. De reeks telt in totaal 20 teams, goed voor in totaal 38 competitiewedstrijden. Hoofdtrainers Gill Swerts en Stef Wils, assistent/speler Maxim Biset, de andere stafleden en uiteraard onze Young Reds zelf kijken uit naar de start van de competitie. Voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd namen de hoofdcoaches de tijd om de professionele werking, de verwachtingen en de samenwerking met het A-elftal te bespreken.

Thuiswedstrijden bijwonen

De thuiswedstrijden worden gespeeld op het Lisp - Lispersteenweg 237 te Lier. Een ticket voor een plaats op de hoofdtribune kost 5 EUR per wedstrijd. We maken gebruik van het bestaande ticketplatform dat gehanteerd wordt in het Herman Vanderpoortenstadion. Om tickets aan te kopen dien je éénmalig een persoonlijk account aan te maken. Dat kan eenvoudig en wordt stap per stap uitgelegd via dit stappenplan.

Tickets aankopen kan na de aanmaak van een account online of op wedstrijddag zelf ter plaatse aan het loket van het Herman Vanderpoortenstadion in Lier. De ticketverkoop voor de eerste thuiswedstrijd op 24/08 tegen Zébra Elites start morgen, vrijdag 19 augustus om 13u00!

Praktische informatie thuiswedstrijden

  • De deuren van het Herman Vanderpoortenstadion openen 90 minuten voor aanvang van de wedstrijd
  • De exacte ingang van het stadion vind je terug op jouw E-ticket
  • Jouw E-ticket geeft recht op een zitplaats op de centrale hoofdtribune
  • Jouw E-ticket wordt bij het betreden van het stadion gescand, maar zorg bij voorkeur ook voor een fysieke outprint van het E-ticket om mogelijkeproblemen te vermijden
  • Consumeren in de kantine kan door de aankoop van bonnetjes die geldig blijven tijdens alle wedstrijden van de Young Reds - de aankoop van bonnen kan zowel met cash als met de bankkaart
  • Parkeren met de auto kan in de dichte buurt van het stadion, er is tevens een fietsparking beschikbaar.

Bijkomende vraag? Stuur een e-mail naar youngreds@rafc.be.

Praktische info uitwedstrijden

Voor de praktische informatie omtrent uitwedstrijden zijn we afhankelijk van de informatie van de tegenstanders. Je informeert je het best door de mediakanalen van de thuisclub te raadplegen en/of je te wenden tot onze #RAFCacademy-kanalen.

Bijkomende vraag? Stuur een e-mail naar youngreds@rafc.be.

Volg onze Young Reds via #RAFCacademy-kanalen

Kan jij fysiek niet aanwezig zijn op de thuis- of uitwedstrijden van onze Young Reds maar wil je wel op de hoogte blijven? Volg al de updates van onze Young Reds via het bestaande Instagramaccount, de nieuwe Facebookpagina en het nieuwe Twitteraccount van onze RAFC Academy. Daags na de wedstrijd volgt er een verslag op de RAFC-website en via de mediakanalen van onze #RAFCacademy.