Zimmer Staal verlengt partnership met Royal Antwerp FC voor 3 seizoenen

Business 18 september, 2024

Zimmer Staal, specialist in quarto staalplaten voor toepassingen in staalconstructie, scheepsbouw, reparatie, bruggen en meer, heeft de samenwerking met The Great Old met maar liefst drie seizoenen verlengd.

Het bedrijf, opgericht in 1999 door Luc Cools, heeft zich ontwikkeld tot dé toonaangevende speler in quarto staalplaten binnen Europa. Sinds de opening van hun nieuwe magazijn in 2019, strategisch gelegen voor leveringen aan klanten in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en daarbuiten, beschikt het bedrijf over een indrukwekkende voorraad van gemiddeld 45.000 ton quarto platen. Dit stelt hen in staat om klanten in heel Europa snel en efficiënt te bedienen.

“Wij streven naar het opbouwen van duurzame relaties met klanten en leveranciers. Ook in het partnership met RAFC voelen wij de afgelopen jaren een betrouwbare connectie waarop we verder willen bouwen. Daarom dat wij niet zomaar het partnership verlengen maar extra gaan investeren om onze samenwerking kracht bij te zetten.” Aldus Luc Cools, Zimmer Staal.

Met de uitbreiding van deze samenwerking wordt Zimmer Staal een strategische partner van de club. Het partnerschip biedt hen nog meer zichtbaarheid in het stadion én via digitale kanalen. Verder blijven ze hun genodigden ontvangen in hun eigen loge op de 4e verdieping van onze hoofdtribune, ook wel het Zimmer Café genoemd!

We zijn trots op dit sterke partnership en kijken uit naar de gezamenlijke groei in de komende jaren!