Tribune 1: meeting point van Business & Sport

Koop nu uw Business Seat op de modernste tribune van België!

Op zaterdag 25 november organiseerden we de feestelijke opening van  dit pareltje. Contacteer ons snel via tribune1@rafc.be zodat u de rest van het seizoen niet hoeft te missen!

Tribune 1: even voorstellen...

Tribune 1 is de modernste tribune van het land, en daar hoort het beste netwerk bij. Vanaf heden verkopen we trouwens weer abonnementen voor onze prachtige hoofdtribune, de modernste en mooiste van het land! Elke verdieping krijgt haar eigen beleving en formules mee. Contacteer ons via tribune1@rafc.be voor meer informatie!

Diamond Box: een unieke ervaring

Onze Diamond Box op het gelijkvloers laat u genieten van de meest overweldigende football experience in België! Deze zaal geeft uw business event een volledig nieuwe dimensie, dankzij haar eigen bar & dinerformule, haar sneak preview in de spelerstunnel en totale flexibiliteit in seatingformule. Ideaal voor een groep tot 40 personen!

Genieten op hoog niveau

Op niveau 2 kunnen uw gasten en u in een comfortabele lounge-omgeving genieten van show cooking, cocktailbars, live animatie voor en na de match, en natuurlijk van een spectaculair voetbalavondje. In het restaurant op niveau 3 kan u dan weer aanschuiven bij het wedstrijddiner met zicht op de andere sfeervolle Bosuiltribunes!

Loges & Business Boxes: Football x Networking!

In tegenstelling tot de andere luxeloges worden onze vijf Business Boxes per wedstrijd verhuurd. Deze thematisch ingeklede loges hebben een eigen bar, eigen eetformules en bieden plaats aan 30 personen. Ideaal om de wedstrijd te combineren met een klein bedrijfsevenement!

Parking

De parkingmogelijkheden op de Bosuil worden aanzienlijk uitgebreid. Geïnteresseerd in een plaatsje aan de voet van de nieuwe Tribune 1? Maak dan een afspraak en kom uw plaats kiezen!

Meer informatie

Prijzen

De prijzen zijn op aanvraag beschikbaar via tribune1@rafc.be en worden pro rata aangepast aan de hoeveelheid resterende wedstrijden in het huidige seizoen. Deze prijs houdt voor nieuwe abonnees dus rekening met het aantal thuiswedstrijden waarbij Tribune 1 niet open was dit seizoen.

Indeling Tribune 1

Veelgestelde vragen

Als zakelijke klant kan u meerdere abonnementen kopen op uw bedrijfsnaam. Voor het organisatorische comfort vragen we om zoveel mogelijk personen (met naam, adres, telefoonnummer en vooral: e-mailadres!) te koppelen aan deze Business Cards.

Volg deze procedure:

  • Maak een afspraak via deze link.
  • Kom naar de Bosuil op het moment van uw afspraak met alle facturatiegegevens (en de facturatiegegevens van andere bedrijven die al abonnee zijn en waarvoor u abonnementen wil voorzien) en persoonlijke gegevens van de personen die de Business Card zullen houden.
  • Wij stellen samen met u een formule op maat op, en kiezen samen uw plaatsen in het stadion. Vanaf dan zijn deze plaatsen gereserveerd.
  • U ontvangt een factuur. De door u gekozen plaatsen blijven vijf werkdagen na de versturing van de factuur voor u gereserveerd. Indien de factuur in die periode niet werd betaald, worden de plaatsen opnieuw vrijgegeven.
  • Nog vragen over de Business Cards? tribune1@rafc.be staat voor u paraat.
  • Indien u graag ook hospitality, parking en/of visibiliteit boekt, contacteer dan sales@rafc.be.

Stamnummer 1 wil zo transparant mogelijk zijn naar haar supporters toe. Daarom laten we de abonnementen gelden voor de vijftien competitiewedstrijden én de vijf wedstrijden van Play-Off 2 (indien we die spelen). Als we Play-Off 1 spelen wordt later een toeslag aangerekend, waarvan de prijzen bekendgemaakt worden bij afloop van het reguliere seizoen.

De Business Cards worden na betaling van de factuur (voor bedrijven) of via de ticketingtool (voor particulieren) bezorgd bij de adressen die u heeft opgegeven. Er wordt een administratiekost van €8 per abonnement aangerekend.

Er worden in eerste instantie geen losse tickets verkocht aan de kassa. De timing van de verhoging van de capaciteit van het Bosuilstadion zal hierbij een rol spelen. Meer info daarover volgt.

Door op deze link te klikken en alle gegevens in te vullen. U zal dan voor elke thuiswedstrijd een uitnodiging in uw mailbox ontvangen.