Meeting point van Business & Sport

Treed toe tot de beste business community van België!

Outdoor Business Seats

Tribune 1 is de modernste tribune van het land, en daar hoort het beste netwerk bij. Een plekje in het Bosuilstadion staat garant voor plezier, emotie en beleving. Kortom, u zal over de ganse lijn scoren bij uw partners en/of klanten. Ook tijdens Play-Off 2 kunnen u en uw zakenpartners komen genieten van onze prachtige hoofdtribune.

ticketing@rafc.be

Genieten op hoog culinair niveau

Op niveau 2 kunnen uw gasten en u in een comfortabele lounge-omgeving genieten van show cooking, cocktailbars, live animatie voor en na de match, en natuurlijk van een spectaculair voetbalavondje. In het restaurant op niveau 3 kan u dan weer aanschuiven bij het wedstrijddiner met zicht op het ‘Heilige Gras’ en op de andere sfeervolle Bosuiltribunes!

catering@rafc.be

Loges & Business Boxes

Onze luxeloges en onze vijf Business Boxes worden per seizoen of per wedstrijd verhuurd. Deze thematisch ingeklede loges hebben een eigen bar, eigen eetformules en bieden plaats vanaf 12 tot en met 30 personen. Ideaal om de wedstrijd te combineren met een klein bedrijfsevenement! Vraag gerust meer info aan via mail.

sales@rafc.be

zet je merk in de kijker

Doe gouden zaken met RAFC! Zet jezelf, jouw merk of jouw zakenpartners in de kijker in het Bosuilstadion. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als op het op visibiliteit aankomt, gaande van LED-boarding, outdoor boarding, shirt sponsoring of match sponsoring. We kunnen ook een field marketing of guerilla marketing actie samen bedenken. In het beste geval werken we een pakket op maat van de klant uit.

sales@rafc.be

Diamond Bar: een unieke ervaring

Onze Diamond Box op het gelijkvloers laat u genieten van de meest overweldigende football experience in België! Deze zaal geeft uw business event een volledig nieuwe dimensie, dankzij haar eigen bar & dinerformule, haar sneak preview in de spelerstunnel en totale flexibiliteit in seatingformule. Ideaal voor een groep tot 50 personen!

sales@rafc.be

Parking

De parkingmogelijkheden op de Bosuil werden aanzienlijk uitgebreid. Geïnteresseerd in een plaatsje aan de voet van de nieuwe Tribune 1? Maak dan een afspraak en kom uw plaats kiezen!

ticketing@rafc.be

Veelgestelde vragen

Als zakelijke klant kan u meerdere abonnementen kopen op uw bedrijfsnaam. Voor het organisatorische comfort vragen we om zoveel mogelijk personen (met naam, adres, telefoonnummer en vooral: e-mailadres!) te koppelen aan deze Business Cards.

Volg deze procedure:

  • Maak een afspraak via mail met ticketing@rafc.be
  • Kom naar de Bosuil op het moment van uw afspraak met alle facturatiegegevens (en de facturatiegegevens van andere bedrijven die al abonnee zijn en waarvoor u abonnementen wil voorzien) en persoonlijke gegevens van de personen die de Business Card zullen houden.
  • Wij stellen samen met u een formule op maat op, en kiezen samen uw plaatsen in het stadion. Vanaf dan zijn deze plaatsen gereserveerd.
  • U ontvangt een factuur. De door u gekozen plaatsen blijven vijf werkdagen na de versturing van de factuur voor u gereserveerd. Indien de factuur in die periode niet werd betaald, worden de plaatsen opnieuw vrijgegeven.
  • Nog vragen over de Business Cards? ticketing@rafc.be staat voor u paraat.
  • Indien u graag ook hospitality en/of visibiliteit boekt, contacteer dan sales@rafc.be.

Stamnummer 1 wil zo transparant mogelijk zijn naar haar supporters toe. Daarom laten we de abonnementen gelden voor de vijftien competitiewedstrijden én de vijf wedstrijden van Play-Off 2.

De Business Cards worden na betaling van de factuur (voor bedrijven) of via de ticketingtool (voor particulieren) bezorgd bij de adressen die u heeft opgegeven. Er wordt een administratiekost van €8 per abonnement aangerekend.