30/09/2022

Michael Frey, Arbnor Muja en Michel-Ange Balikwisha hebben tijdens de international break gedeeltelijk meegetraind. Björn Engels niet, zijn revalidatie duurt nog iets langer dan verwacht. Faris Haroun hervat mogelijk volgende week de groepstrainingen.

15/09/2022

Michael Frey, Michel-Ange Balikwisha, Arbnor Muja, Bjorn Engels en Faris Haroun zijn geblesseerd en ontbreken in de selectie voor de wedstrijd tegen RFC Seraing. Mogelijk zullen deze spelers tijdens de interlandbreak de groepstraining hervatten, op Michel-Ange Balikwisha na.

Ritchie De Laet, Jurgen Ekkelenkamp en Calvin Stengs zijn opnieuw wedstrijdfit.

02/09/2022

Calvin Stengs is wedstrijdfit én speelgerechtigd voor de wedstrijd tegen KVC Westerlo

Michael Frey zal enkele weken onbeschikbaar zijn na zijn spierblessure.

Arbnor Muja heeft de groepstrainingen hervat.

30/08/2022

Michael Frey heeft een spierblessure opgelopen in de wedstrijd tegen KAA Gent. De duur van de onbeschikbaarheid is nog niet exact bepaald.

25/08/2022

Björn Engels werkt verder aan zijn revalidatie.

Arbnor Muja herstelt van een lichte blessure.

15/08/2022

Michel-Ange Balikwisha (21) moest gisteren, in de match tegen Eupen, in de toegevoegde tijd geblesseerd het veld verlaten. Intussen is duidelijk dat onze flankaanvaller een spierblessure heeft opgelopen. Balikwisha zal een hele tijd buiten strijd zijn. Er wordt geen timing op zijn exacte terugkeer geplakt. We wensen Michel-Ange alleszins een voorspoedig herstel. Bon courage, Mickey!