28/02/2024

Coach Mark van Bommel op de persconferentie naar aanloop van de wedstrijd tegen KV Oostende en STVV:

Anthony Valencia, Michel-Ange Balikwisha en Ritchie De Laet nemen terug deel aan de groepstrainingen maar zijn niet wedstrijdfit. Bjorn Engels is nog binnen aan het werk.

16/02/2024

Coach Mark van Bommel op de persconferentie naar aanloop van de wedstrijd tegen KV Mechelen:

Eliot Matazo neemt deel aan de groepstrainingen. Anthony Valencia en Michel-Ange Balikwisha revalideren ondertussen op het trainingsveld. Ritchie De Laet en Bjorn Engels zijn nog binnen aan het werk.

30/01/2024

Coach Mark van Bommel op de persconferentie naar aanloop van de wedstrijd tegen Standard de Liège:

Anthony Valencia, Ritchie De Laet, Bjorn Engels, Soumaïla Coulibaly en Michel-Ange Balikwisha zijn niet beschikbaar. Jelle Bataille is opnieuw wedstrijdfit.

23/01/2024

Coach Mark van Bommel op de persconferentie naar aanloop van de wedstrijden tegen OH Leuven en KAS Eupen:

Anthony Valencia, Ritchie De Laet, Bjorn Engels en Soumaïla Coulibaly zijn niet beschikbaar. De blessure van Soumy kan nog wel enkele weken duren. Jelle Bataille maakt opnieuw deel uit van de wedstrijdselectie.

13/01/2024

Michel-Ange Balikwisha heeft een kleine ingreep ondergaan aan de knie. Hij is meteen aan zijn revalidatie begonnen en zal er samen met de medische staf alles aan doen om zo snel mogelijk weer speelklaar te zijn.

06/01/2024

Soumaïla Coulibaly liep een beenblessure op en is al zeker out voor de wedstrijden tegen OH Leuven (17/01) en R Charleroi SC (21/01).

27/10/2023

Coach Mark van Bommel op de persconferentie naar aanloop van RAFC - Club Brugge:

Anthony Valencia heeft zijn kuitbeen gebroken tegen FC Porto. Er wordt een inactiviteit van 3 maanden verwacht.