20/06/2022

Viktor Fischer
De Deense spelmaker heeft de groepstrainingen hervat. Welkom terug, Vik!

Sam Vines
De Amerikaan heeft, na een kleine ingreep aan de schouder op het einde van het afgelopen seizoen, de voorbereiding meteen met de groep kunnen hervatten.

Björn Engels & Radja Nainggolan
Beide spelers werken individueel verder aan hun herstel.

2020/2021

24/05/2022

Sam Vines
De linksback heeft met succes een kleine ingreep aan de schouder ondergaan. De voorbereiding op het nieuwe seizoen komt niet in het gedrang.

Spoedig herstel, Sam!

17/05/2022

Radja Nainggolan
Radja heeft een kleine ingreep aan de enkel ondergaan. De operatie is in AZ Monica in Deurne gebeurd en is goed verlopen. Aanvankelijk was de ingreep gepland na afloop van het seizoen, maar er werd beslist om ze een week vroeger uit te voeren. Radja moet nu enkele weken herstellen. De voorbereiding op het nieuwe seizoen komt niet in het gedrang.

Spoedig herstel, Radja!

08/04/2022

Ritchie De Laet heeft de voorbije weken enkele onderzoeken ondergaan waaruit blijkt dat hij een darmprobleem heeft. Dat probleem is onder controle maar kan af en toe voor zeer vervelende hinder zorgen. Daardoor is het vaak pas kort van tevoren duidelijk of spelen/trainen mogelijk is. De medische staf van RAFC volgt alles van zeer nabij op en bepaalt dag per dag het individueel en/of collectief programma.

Nu de speler over een diagnose beschikt wenst hij die ook publiek te maken. Hij en de club willen dan ook nog eens melden dat alle andere geruchten omtrent zijn onbeschikbaarheid niet correct zijn. Ritchie zal wellicht nog trainingen en wedstrijden missen maar samen met de medische staf doet hij er alles aan om zijn ploeg van dienst te kunnen zijn in de Champions’ play-offs.

Spoedig herstel, Ritchie!

16/03/2022

Ritchie De Laet heeft de groepstrainingen hervat. Verschillende parameters zijn de voorbije 10 dagen positief geëvolueerd waardoor het mogelijk is om vanaf vandaag het normale programma af te werken. Uiteraard wordt de situatie dag per dag verder opgevolgd. De volgende dagen zullen dan ook duidelijk maken hoe snel Ritchie opnieuw wedstrijdfit kan zijn.

Welkom terug, Ritchie!

07/03/2022

Ritchie De Laet (33) zal een tijd niet in actie komen voor R. Antwerp F.C. Ritchie heeft nood aan rust om zijn lichaam, na een lang en slopend seizoen, volledig te laten herstellen. Onze speler sukkelde de laatste tijd met enkele blessures en ongemakken, en is tegelijk blijven spelen tot het niet meer ging. Nu is het belangrijk dat Ritchie weer 100% fit geraakt vóór hij aan spelen kan toekomen. De club geeft hem daarvoor dan ook alle tijd. Enkele behandelingen zijn intussen al opgestart.

Veel succes met de revalidatie, Ritchie!

14/02/2022

Viktor Fischer
is vrijdag met succes aan de enkel geopereerd. We wachten het verloop van zijn herstel af om een timing te kunnen plakken op zijn terugkeer.

10/02/2022

Björn Engels
De centrale verdediger liep in de wedstrijd tegen R Union SG een scheur in de hamstrings op.