23/05/2024

Ritchie De Laet heeft afgelopen maandag in Genk bij het slecht neerkomen een serieuze impact op het kniegewricht opgelopen. Dinsdag zijn de nodige scans gebeurd en uit die medische beeldvorming is gebleken dat een operatieve ingreep niet nodig is. Daarop is Ritchie meteen aan zijn revalidatie begonnen. Spoedig herstel, Ritchie!

20/05/2024

Coach Mark van Bommel bij de rechtenhouder naar aanloop van de wedstrijd tegen KRC Genk:

Soumaïla Coulibaly heeft last van zijn knie, Jelle Bataille heeft op meerdere plaatsen last, Vincent Janssen is geoppereeerd en zal dit seizoen niet meer in actie komen. Hopelijk kunnen we Soumy en Jelle snel recupereren, maar ook dat zal niet makkelijk worden. Chidera Ejuke is ook out.

08/05/2024

Coach Mark van Bommel op de persconferentie naar aanloop van de bekerfinale tegen R Union SG:

Björn Engels, Kobe Corbanie & Anthony Valencia zijn out voor de bekerfinale. Jelle Bataille zal de laatste training afwerken, daarna wordt er beslist of hij fit genoeg is voor de wedstrijdselectie.

03/05/2024

Coach Mark van Bommel op de persconferentie naar aanloop van de wedstrijd tegen Club Brugge:

Jelle Bataille mist de wedstrijd tegen Club Brugge. Björn Engels traint met de groep maar is niet fit voor de wedstrijdselectie. Kobe Corbanie heeft een schouderblessure opgelopen in de wedstrijd tegen R Union SG en zal dit seizoen niet meer in actie komen.

01/04/2024

Jean Butez heeft afgelopen zaterdag, in de wedstrijd tegen Anderlecht, een breukje opgelopen in de hand. Dat was het gevolg van een duel met een speler van paars-wit. Het breukje is gisteren, op Paaszondag, door Prof. Dr. Vanhees in AZ Monica in Deurne operatief hersteld. Onze doelman is intussen aan zijn revalidatie begonnen en zal dit seizoen niet meer in actie komen.