Een historische Business Club-avond op de Bosuil!

Business 28 november, 2023

Afgelopen dinsdag vond onze 3e Business Club-activiteit van het seizoen plaats. Bijna 100 leden waren aanwezig om te genieten van een unieke RAFC-experience.

Openen deden we met een aperitief van MM Antverpia, Antwerpse passie en kwaliteit in een monumentale fles. Niemand minder dan onze aanvoerder Toby Alderweireld, mede-zaakvoerder van MM Antverpia, schonk de glaasjes in.

Doorheen de avond genoten onze leden van een heerlijk diner en blikten we terug op 100 jaar Bosuil. Dirk Willocx, clubarchivaris en RAFC-supporter in hart en nieren, nam onze leden mee terug in de tijd en vertelde enkele unieke Antwerp-anekdotes. Voor de gelegenheid had Dirk ook een mini-expo opgebouwd met historische items gelinkt aan onze geliefde Heilige Grond.

Enkele van onze leden vielen in de prijzen na het winnen van een interactieve quiz, en MM Antverpia zette de spreekwoordelijke kers op de taart met een digestief.

Het was een topavond op de Bosuil, met dank aan Dirk Willocx, MM Antverpia en uiteraard de leden van onze Business Club 1880.