RAFC en de Pro League steunen Wereldautismedag

Nieuws 1 april, 2021

Op 2 april is het Wereldautismedag.

Het bijwonen van een match is voor sommige kinderen met autisme spectrum stoornis (ASS) vaak niet mogelijk wegens te veel prikkels.

In samenwerking met de Pro League kunnen we aanstaande maandag 5 april voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht per hoge uitzondering een select aantal kinderen met ASS met 1 persoon als begeleiding toelaten in het stadion. Het is een unieke gelegenheid voor deze kinderen om eens een wedstrijd live bij te kunnen wonen in een leeg stadion zonder te veel prikkels. Gezien de huidige gezondheidscrisis met bijhorende maatregelen hebben we pas last minute toelating gekregen van de bevoegde instanties voor deze actie.

Kunnen we jouw kind met ASS gelukkig maken met deze unieke kans, mail dan voor vrijdag 2 april 16u naar community@rafc.be (gelieve naam + leeftijd te vermelden van kind en van de abonnee). Een beperkt aantal kinderen zullen uitgeloot worden en de ouders ontvangen dan vrijdag rond 17u bericht van de club met concrete informatie.

Er gelden zeer strikte voorwaarden. Door de covidmaatregelen zijn de plaatsen dus zeer beperkt. Uw zoon of dochter mag niet ouder zijn dan 18 jaar; er mag maar één ouder mee begeleiden en u moet abonneehouder zijn.