Collecte supportersgroepering Antwerp Dynamite - Bekerfinale 2023

Nieuws 6 april, 2023

Zondag 30 april. Een datum die met Rood en Wit omcirkeld staat in jouw agenda! De dag van de finale van de Croky Cup in het Koning Boudewijnstadion. RAFC wil er voor de 4de keer in haar geschiedenis de Beker van België pakken! #EnLaatHetOnsHerhalen

Supportersgroepering Antwerp Dynamite, die eerder dit seizoen al zorgde voor knappe tifo's op de Bosuil tegen onder andere KRC Genk en Sp. Charleroi, organiseert een collecte om tijdens de bekerfinale opnieuw groots uit te kunnen pakken. Steun jij, net als RAFC en haar spelersgroep, deze collecte met een gift?

Jouw steentje bijdragen kan eenvoudig via Paypal of Payconiq in de vorm van €5, €10, €18.80 of €50. Een vrije gift is welkom op het rekeningnummer van Antwerp Dynamite: BE61 0689 0593 0517.

PS: Op zondag 16 april, tijdens de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen KV Kortrijk, kan je ook een vrijblijvende bijdrage leveren aan de collecte. De leden van Antwerp Dynamite zullen voor/na de wedstrijd aan de ingangen van het Bosuilstadion staan.