Praktische informatie Bosuilstadion

Bereikbaarheid

Toegang tot het Bosuilstadion
Het Bosuilstadion is niet vrij toegankelijk. Hebt u een afspraak? Dan mag u zich aanmelden aan het onthaal, aan de hoofdingang, van Tribune 1.

Op wedstrijddag openen de deuren van het Bosuilstadion openen anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd.

Toegang Tribune 1
via Jan Welterslaan

Toegang Tribune 3
via Oude Bosuilbaan

Toegang Tribune 4
via Vic Meesstraat of via de Bremweide

Postadres Bosuilstadion
Oude Bosuilbaan 54A - 2100 Antwerpen (Deurne)

___


Fiets:
Je kan fietsenstallingen terugvinden aan Tribune 1 en Tribune 3. Supporters van Tribune 4 kunnen hun fiets ook achterlaten aan de fietsenstalling aan Tribune 1. Ook op de hondenlosloopweide, gelegen tegenover Tribune 1 aan de Jan Welterslaan, worden fietsenstallingen voorzien op wedstrijddag.

Auto:
Omwille van de beperkte parkeercapaciteit voor het Bosuilstadion is parkeren enkel mogelijk voor seizoenskaarthouders mét parking aan de Bosuilsite zelf. De club voorziet op wandelafstand extra parkingplaatsen op de Gosselinsite (inrit via Belcrownlaan). Parking Gosselin zal vanaf het seizoen 2024-2025 betalend worden. Meer info vind je hier.

Openbaar vervoer:
De dichtstbijzijnde tramhalte is Deurne Antwerp Stadion.
De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Deurne Antwerp Stadion en Deurne Bisschoppenhoflaan.

TIP: maak gebruik van "Slim naar Antwerpen" om jouw reis naar de Bosuil te plannen met het openbaar vervoer.

Ticketing

Losse tickets
RAFC-abonnees hebben voor elke wedstrijd in de Jupiler Pro League een vast zitje op T1/T3/T4 of een staanplaats op T4. Maar ook de fan zonder abonnement krijgt voor iedere competitiewedstrijd de kans om een los ticket aan te kopen. Voor iedere tribune zijn er een (beperkt) aantal tickets beschikbaar. De verkoopsmomenten van deze losse tickets worden steevast enkele weken op voorhand gecommuniceerd via de website.

ONE-account
Om een E-ticket aan te kunnen kopen dien je te beschikken over een ONE-account, wat je eenvoudig kan aanmaken via tickets.rafc.be door aan te melden op basis van jouw mobiele telefoonnummer. Vervolledig nadien jouw persoonlijke gegevens om tickets aan te kunnen kopen. Standaard geldt er géén restrictiedatum op de aanmaakdatum van het ONE-account voor de aankoop losse tickets, al kan dit voor bepaalde wedstrijden wel opgelegd worden door de ordediensten.

E-ticket
Alle informatie die voor jou persoonlijk van toepassing is (toegewezen tribune, ingang en zitplaats) vind je expliciet vermeld op jouw persoonlijke e-ticket dat je ontvangen hebt. Jouw e-ticket kan je steeds terugvinden in je ONE-account.

Jouw e-ticket is te allen tijde te downloaden via tickets.rafc.be. De nieuwe toegangsscanners, die in de zomer van 2023 geplaatst werden, lezen de tickets op smartphone beter in. Het is mogelijk om jouw e-ticket toe te voegen aan jouw Apple Wallet (iPhone) of Google Wallet (Android). In dit FAQ-artikel wordt dit stap per stap uitgelegd.

Wil je jouw e-ticket toch afdrukken? Dan kan dat via tickets.rafc.be.

Vriendengroepen
Wil je voor meerdere personen een ticket aankopen? Dan dient iedereen over een ONE-account te beschikken én dienen deze accounts geconnecteerd te zijn als vrienden. Zodra ONE-accounts geconnecteerd zijn, is het mogelijk om voor vrienden tickets aan te kopen. Hoe je elkaar toevoegt als vriend lees je hier. Nakijken met wie je allemaal geconnecteerd bent kan in jouw ONE-account.

Free Your Seat-principe voor RAFC-abonnees

Kan jij als RAFC-abonnee er voor een bepaalde wedstrijd niet bij zijn? Dan kan je gebruikmaken van het Free Your Seat-principe om jouw RAFC-abonnement vrij te maken. Er zijn twee opties:

  Het vrijmaken van jouw abonnement voor verkoop kan tot twee dagen voor de wedstrijd. Het doorgeven van jouw abonnement kan tot één dag voor de wedstrijd.

  Betalen in het Bosuilstadion

  Supporters kunnen in de fanshop en aan elke eet -of dranktoog rechtstreeks met elektronische middelen (Bancontact, Visa, ApplePay, …) betalen. Cash zal uit veiligheidsoverwegingen niet als betaalmiddel kunnen worden gebruikt. RAFC is van de cashless cards afgestapt aan het begin van het seizoen 2023/2024.

   Openingsuren RAFC Fanshop op wedstrijddag
   De RAFC fanshop is op wedstrijddagen vanaf 3 uur voor de aftrap en één uur na afloop van de wedstrijd open. Tijdens de wedstrijd zelf is de RAFC fanshop gesloten.

   Bekijk hier de openingsuren van de RAFC fanshop.

   Ticket Corner
   Op wedstrijddagen worden er géén tickets verkocht, noch online als in de Ticket Corner.

   Bekijk hier de openingsuren van de Ticket Corner.