Heylen Vastgoed verlengt trouw partnership met 3 seizoenen!

Nieuws 22 april, 2022

Heylen Vastgoed voelt zich thuis op de Bosuil. Met 11 jaar partnership mag Heylen Vastgoed zich trots onze trouwste partner noemen en is het vastgoedbedrijf onlosmakelijk met RAFC verbonden.

Heylen Vastgoed doet het voor de supporters, voor de sfeer, voor het voetbal en -laten we eerlijk zijn- natuurlijk ook voor zijn klanten en voor de eigen zaak. Door het partnership met RAFC kan het optimale visibiliteit voor zijn klanten genereren. Heylen Vastgoed heeft bewezen dat het ‘kennis van wonen’ heeft. Net als RAFC is Heylen Vastgoed aan het uitgroeien tot dé referentie in zijn vakgebied. Van een geslaagde match gesproken.

En omdat het bij vandaag niet stopt en Heylen Vastgoed het -net als onze club- nog groter blijft zien, is beslist om aan deze groeicurve nog 3 seizoenen partnership toe te voegen.

“Als je aan iets begint, moet je er rotsvast in geloven en consequent zijn. Dat doet RAFC en dat doen wij ook. Rood en wit zijn niet toevallig ook onze merkkleuren.” voegt Johan Heylen eraan toe.

Door deze verlenging is meteen ook duidelijk dat Heylen Vastgoed een trouwe én betrouwbare partner is. Iets wat het bedrijf ook zelf hoog in het rood-witte vaandel draagt in zijn dagelijkse werking op de vastgoedmarkt.

Dus, Heylen Vastgoed, dikke merci! We wensen elkaar veel succes voor de komende 3 seizoenen!