Info nieuwe abonnementen seizoen 2024/2025

Nieuws 12 juni, 2024

De verlengperiode voor abonnees zit er ondertussen op. RAFC bedankt de trouwe abonnees voor het massaal verlengen van het abonnement!

Zoals eerder gecommuniceerd zal RAFC nieuwe abonnementen verkopen voor het seizoen 2024/2025. Op welke manier dit zal verlopen kom je hieronder te weten.

Wie zal in een eerste voorrangsperiode deze nieuwe abonnementen kunnen aankopen?

Supporters die sinds 1 januari 2023 minstens voor 10 wedstrijden (thuis- en uitwedstrijden A-kern + thuiswedstrijden Young Reds) van RAFC een ticket aankochten, gekoppeld aan hun eigen account, maken kans op een nieuw abonnement tijdens deze eerste voorrangsperiode (first come, first serve). Op die manier beloont RAFC supporters die hun trouwe steun de voorbije twee seizoenen toonden en op een correcte manier een ticket kochten.

In het ONE-account kan je steeds raadplegen of je voor deze eerste voorrangsperiode in aanmerking komt. Ontdek er hier meer over.

Welke voorrangsperiodes gelden er?

  1. Indien bovenstaande regeling voor jou van toepassing is, en je dus kans maakt op een abonnement in de eerste voorrangsperiode, ontvang je vrijdag 14 juni een persoonlijke mail met verdere praktische info over hoe en wanneer je een nieuw abonnement kan aankopen. De verkoop loopt zoals steeds enkel via tickets.rafc.be.

  2. Is bovenstaande regeling (10 wedstrijden na 1/01/2023) voor jou niet van toepassing, dan kan je jezelf op een wachtlijst voor eventuele nieuwe abonnementen in de toekomst. Dit kan vanaf maandag 17 juni.

Je zal als abonnee ook een abonnement voor een andere fan met ONE-account kunnen aankopen, indien deze fan in aanmerking komt voor de eerste voorrangsperiode van de nieuwe abonnementen (zie hierboven).

____

Wachtlijst open: abonnement voor Royal Antwerp Football Club

Registreer je vanaf nu voor de officiële RAFC-wachtlijst om in de toekomst de kans te krijgen om een felbegeerd abonnement te scoren voor The Great Old. Hoe sneller je je opgeeft voor de wachtlijst, hoe eerder jij aan de beurt zal zijn om in de toekomst een RAFC-abonnement in de wacht te slepen.

REGISTREER JE OP DE RAFC-WACHTLIJST

Trouwe fans die de voorbije twee seizoenen minstens 10 tickets aangekocht hebben (hetzij thuis/uitwedstrijden RAFC A-elftal en/of wedstrijden van onze Young Reds), gekoppeld aan het eigen account, krijgen voorrang en maken als eerste kans om een abonnement voor het seizoen 2024/25 aan te schaffen. Deze fans hebben op vrijdag 14 juni een e-mail ontvangen met de nodige praktische informatie.

Heb jij geen toegang tot deze voorrangsperiode of slaag jij er woensdag niet in om een nieuw abonnement aan te kopen? Registreer je dan vanaf nu op de RAFC-wachtlijst! We houden je op de hoogte van de status van jouw aanvraag en informeren je van zodra jij aan de beurt bent. We houden je op de hoogte van de status van jouw aanvraag en informeren je van zodra jij aan de beurt bent.

Belangrijk! Om het invulformulier succesvol te kunnen vervolledigen moet je beschikken over een geldig ONE-account, dat je eenvoudig kan aanmaken via tickets.rafc.be – jouw accountnummer vind je terug via “mijn account”.