Stanley Black & Decker BV en RAFC bouwen samen aan de toekomst

Business 1 februari, 2024

𝐒𝐭𝐚𝐧𝐥𝐞𝐲 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 & 𝐃𝐞𝐜𝐤𝐞𝐫 𝐁𝐕 𝐞𝐧 𝐑𝐀𝐅𝐂 𝐛𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭

STANLEY, het gereedschapsmerk dat vooral bekend is om zijn 𝘷𝘭𝘢𝘢𝘪𝘮𝘴𝘤𝘩𝘢𝘦𝘳𝘱𝘦 messen, geeft de volgende jaren Royal Antwerp Football Club een stevige duw in de rug!

STANLEY® zet de standaard voor betrouwbaar en duurzaam kwaliteitsgereedschap voor professionals en ervaren klussers wereldwijd. Niet alleen met handgereedschap, maar ook elektrisch gereedschap, opbergsystemen, lasers en meer om de klus te klaren. Dankzij die unieke expertise is STANLEY nu wereldwijd zelfs de nummer één voor rolbandmaten, waardoor alles wat je meet 𝘢𝘭𝘵𝘢𝘢𝘪𝘥 𝘫𝘶𝘴𝘵 is.

Hun innovatieve producten helpen al ruim 175 jaar bij het bouwen, repareren en beschermen van onze wereld. Daarbij staan toewijding aan uitmuntendheid en professionalisme voorop, net als bij RAFC.

“RAFC is een fantastische partner om mee samen te werken, de waarden van ‘The Great Old’ sluiten perfect aan bij die van STANLEY. Daarom bundelen we onze krachten en vergroten we onze zichtbaarheid in het stadion van deze geweldige club met een rijke geschiedenis en een enorme passie voor voetbal. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met RAFC en zijn trots om deel uit te maken van hun verhaal! Bij RAFC loopt het 𝘨𝘰𝘦 𝘨𝘦𝘳𝘪𝘦𝘧 op het veld, bij STANLEY zit het in de gereedschapskist!” Aldus Patrick Diepenbach, General Manager Stanley.