Ticketinfo voor onze wedstrijden tegen Başakşehir

Nieuws 13 augustus, 2022

In de Play-offs van de UEFA Conference League komen we Istanbul Başakşehir FK tegen.

De heenwedstrijd in Istanbul zal plaatsvinden op donderdag 18 augustus om 20u45 plaatselijke tijd (19u45 Belgische tijd). De terugwedstrijd in het Bosuilstadion zal plaatsvinden op donderdag 25 augustus om 20u45. Hieronder vind je meer informatie omtrent de ticketverkoop voor deze twee wedstrijden.

Met onze Reds mee naar Istanbul?

Voor de Europese uitwedstrijd tegen Başakşehir zijn er 878 tickets beschikbaar gesteld. De ticketprijs bedraagt 6 euro / ticket.

De aankoop van de tickets voor deze Europese wedstrijd zal via de club verlopen op volgende manier:

  • Vanaf zaterdag 13 augustus - 13u biedt de club een losse ticketverkoop aan die uitsluitend online verloopt via tickets.rafc.be. Deze tickets zijn beschikbaar voor zowel abonnees als niet-abonnees. De verkoop verloopt via het first come, first served principe. Om een ticket aan te kunnen kopen moet je beschikken over een ONE-account met gekoppelde eID.

  • De verdeling van de tickets zal gebeuren per mail. Je hoeft je e-ticket dus NIET af te halen aan de Ticket Corner, maar krijgt deze toegestuurd.

Terugwedstrijd in eigen Bosuilstadion

Voor de terugwedstrijd in eigen Bosuilstadion hanteren we hetzelfde principe als voor de wedstrijd tegen Lillestrøm SK. De wedstrijd zal enkel toegankelijk zijn met e-tickets en dus niet met het abonnement. Tickets voor deze Europese wedstrijd worden verkocht aan €12 per stuk op T3 en de onderste ring van T4. De ticketprijs voor T1 en de bovenste ring op T4 bedraagt €15. Kinderen (-16) betalen telkens de helft.

Tijdens Europese wedstrijden geldt het safe standing-principe, waardoor er géén staanplaatsen beschikbaar zijn en er een beperkte capaciteit van toepassing is. Daarom zal er voor abonnees een voorrangsperiode gelden. Geen zorgen: er is plaats voor iedere abonnee die tijdens de voorrangsperiode zijn/haar ticket aanschaft!

  • De voorrangsperiode voor abonnees gaat dinsdag 16 augustus om 12u van start en loopt tot en met zondag 21 augustus 23u59 via tickets.rafc.be.
  • Na afloop van de voorrangsperiode voor abonnees wordt de losse ticketverkoop voor iedereen met een geldig ONE-account geopend. Deze losse/openbare ticketverkoop start maandag 22 augustus om 12u tot en met woensdag 24 augustus 23u59.
  • Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht.

Let op!

Je kan enkel een ticket aankopen indien je beschikt over een geldig ONE-account mét gekoppelde eID dat is aangemaakt voor 15/07/22. Per order kunnen er maximaal 4 tickets worden aangekocht. Deze tickets kunnen ook enkel toegewezen worden aan unieke gebruikers met een geldig ONE-account met gekoppelde eID.

Belangrijke bijkomende informatie

E-tickets dienen afgedrukt te worden! Zo vermijd je eventuele problemen, de mogelijke wachtrij aan de Ticket Corner en een extra kost van vijf euro indien het ticket ter plaatse geprint dient te worden.