Ondertekening charter Preventieplatform

AntwerpFirst heeft samen met ziekenfonds CM een overeenkomst ondertekend. Het doel is om gezondheidsklachten voorkomen en preventief te werk gaan. Lees hier het artikel van VRTNWS.

Halt2Diabetes

AntwerpFirst ondersteunt het project Halt2Diabetes. In dit project worden personen met een verhoogd risico op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten, opgespoord via een twee-stapsmethode. Nadien krijgen zij ook de nodige begeleiding naar een gezonde levensstijl om dit risico aan te pakken. Lees hier het artikel van Gazet van Antwerpen.

Antwerp 10-Miles

In het kader van #HealthFirst sloegen RAFC en Sportoase de handen in elkaar om je door het grootste loopevenement van het land te loodsen. Naast de 10miles kan je ook deelnemen aan de Short Run of Kids Run.

Om de deelnemers een echte VIP-ervaring te bezorgen werd hen van extra veel comfort en leuke voordelen voorzien in onze Sportoase Zone, vlak bij de start en finish van het evenement.

Voor de extra-sportievelingen onder ons werden er 8 gratis loopsessies georganiseerd met ervaren loopcoaches die ongeacht het niveau, je klaarstoomden voor de 10-miles.