De RAFC Fandag komt dichterbij: ontdek meer!

5 december, 2022

Op zaterdag 17 december vindt de RAFC Fandag #AntwerpFirst plaats. Samen met founding partner betFIRST en tal van andere partners, artiesten en onze fans toveren we onze geliefde Bosuil om tot een heuse feestzone voor jong en oud.

Abonnees

Elke abonnee kan de fandag gratis bijwonen op vertoon van een geldig toegangsticket op naam. Per abonnement heb je recht op één gratis ticket dat je kan claimen via tickets.rafc.be.

Vanaf 9/12 stopt de voorziene reservatieperiode voor abonnees en gaat de vrije verkoop voor niet-abonnees van start. Claim daarom vandaag jouw gratis ticket!

Wie zich niet voor 9/12 heeft geregistreerd, riskeert dat de capaciteitslimiet bereikt wordt en bijgevolg de fandag niet te kunnen bijwonen.

CLAIM GRATIS TICKET ALS RAFC-ABONNEE

Niet-abonnees

Op vrijdag 9 december gaat de vrije verkoop voor niet-abonnees van start via tickets.rafc.be. Meer informatie vind je hier terug.

Kinderen onder de 12 jaar die geen abonnement hebben krijgen gratis toegang tot de fandag, maar dienen zich ook te registreren via tickets.rafc.be, zodat RAFC een zicht krijgt op het aantal bezoekers.

Ontdek hieronder het volledige programma en de artiesten die zullen optreden op de RAFC Fandag #AntwerpFirst.