RAFC Fandag: partners in de kijker

Business 8 december, 2022

Op zaterdag 17 december organiseren we de RAFC Fandag #AntwerpFirst. Samen met founding partner betFIRST en premium partners Heylen Vastgoed, Titan Cargo & Easly toveren we de Bosuil om tot een heuse feestzone voor jong en oud. Doorheen de dag genieten fans van optredens van artiesten, een interactief kidsdorp en heerlijke kerstsnacks.

Naast enkele unieke optredens hebben fans genoeg te doen in het speciaal ingerichte activatiedorp met partners. Onze partner in life Sportoase organiseert leuke spinningsessies en healthscans, Désirée de Lille verkoopt haar gekende patisserie, diamantpartner HB Antwerp biedt de mogelijkheid om een eigen diamant te slijpen, Hubo deelt de officiële teamfoto met kortingsbonnen uit, Ligna & Jeco geven via leuke challenges drank -en eetjetons weg aan hun stand en onze partner Euromat, gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van allerhande bouwapparatuur, zal ook prominent aanwezig zijn in het activatiedorp.

RAFC wenst ook haar naming partner en premium partners in de kijker te zetten. Op de RAFC Fandag #AntwerpFirst zal onze main partner betFIRST -onder de noemer AntwerpFirst- aanwezig zijn met een grote interactieve stand waar fans boodschappen kunnen inspreken voor de spelers om hun rood-witte kerstwensen mogelijks in vervulling te zien gaan. Meer informatie hierover volgt later. Trouwe partner Heylen Vastgoed zorgt mee voor een warme kerstsfeer en zal de fans voorzien van een mooie kerstmuts. Verder zorgt onze partner in de gezondheidszorg Easly voor een attractief rad van fortuin waarbij fans kans maken op unieke kortingen op hun online kanalen. Tenslotte zal ook onze maritieme partner Titan Cargo een belangrijke aanwezige zijn op de fandag. Ga zeker langs bij hun premiumstand en kom meer te weten over het succesvolle havenbedrijf.

Naast bovenstaande partners zullen ook Alken Maes, Ghelamco, Red Bull, Martini Bacardi en Coca-Cola aanwezig zijn als partner op de fandag!

Ontdek hier het volledige programma en de artiesten die zullen optreden op de RAFC Fandag #AntwerpFirst!