Ontdek alle praktische informatie over de RAFC Fandag #AntwerpFirst

16 december, 2022

Morgen is het eindelijk zover: de RAFC Fandag #AntwerpFirst vindt dan plaats van 13u tot 19u. Heb jij nog geen ticket gekocht? Doe dat dan nu via tickets.rafc.be of morgen aan de kassa. Abonnees kunnen ook aan de kassa nog hun gratis ticket claimen.

Samen met artiesten Tourist LeMC, Sam Gooris, Ronny Retro, ... en ook Kabouter Plop & Bumba voor de allerkleinsten, toveren we de Bosuil om tot een feestzone voor jong en oud in winterse sfeer! Hieronder kom je alles te weten over de RAFC Fandag #AntwerpFirst:

Bereikbaarheid

De fandag vindt plaats op parking 1 en 2 van het Bosuilstadion voor Tribune 1. Je kan gebruik maken van de fietsenstalling aan het stadion of parkeren in de buurt van het stadion. Plan je bezoek aan het Bosuilstadion met het openbaar vervoer deze link.

De toegang tot de RAFC Fandag #AntwerpFirst verloopt via de Jan Welterslaan.

Eten & drinken

Op onze fandag wordt gewerkt met drank-en eetbonnen. Die bonnen zijn ter plaatse te koop door middel van je cashless kaart of bancontact. Let op! Het opwaarderen van jouw cashless kaart is tijdens de fandag enkel mogelijk via de RAFC-app. De bonnen die je aankoopt zijn enkel geldig op onze fandag.

De bonnenverkoop stopt om 18u15. De drank- en eetkramen sluiten om 18u45.

Activiteiten

Benieuwd waar alle activiteiten morgen te vinden zijn? Download dan snel de plattegrond van de RAFC Fandag #AntwerpFirst. Ontdek hier wat er in iedere partnerstand te beleven valt én waar onze Reds zich bevinden tijdens de signeersessie in het activatiedorp!

Download plattegrond


Kerstshoppen in onze RAFC Fanshop

Heb je nog een cadeau nodig voor de feestdagen? Bezoek dan zeker onze fanshop die tijdens onze fandag geopend is tot 18u45! Heb je al wat inspiratie nodig? Bezoek alvast onze webshop.

Signeersessie & spelersvoorstelling

Op de RAFC Fandag #AntwerpFirst mogen jouw favoriete Reds natuurlijk niet ontbreken! Scoor een handtekening tussen 14u15 en 15u15 bij één van de handtekeningenpunten van onze partners. De spelersvoorstelling vindt plaats op het hoofdpodium, in de overdekte tent, om 15u40, vlak na het optreden van Sam Gooris. Het volledige programma ontdek je hieronder.

Tot morgen!