RAFC Academy zoekt chauffeurs voor het seizoen 2022-2023

29 april, 2022

De RAFC-jeugdacademie is in volle expansie en zoekt chauffeurs om onze jonge Reds op trainingsdagen thuis op te halen en na de oefensessies weer veilig af te zetten.

Rijd jij straks de nieuwe Bosuilheld naar de training?

Ben je een betrouwbare, ervaren chauffeur en heb je een rijbewijs B? Kortom, zijn onze talenten bij jou in veilige handen? Dan ben jij de Rood-Witte medewerker die onze jeugd zoekt! Samen op weg naar de top!

#OneRedFamily

RAFC heeft voor iedere chauffeur een minibusje (8+1 personen) van de club voorzien.

Dit is wat van jou een geschikte chauffeur maakt

Je bent een ervaren chauffeur. Veiligheid staat voorop in je werk. Daarnaast krijgt je energie van het werken met jongeren tussen 12 en 18 jaar en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent daarnaast sociaal ingesteld. Je kunt dus een goede balans creëren en behouden tussen een veilige rit en een goede sfeer in de bus.

Je bent het eerste gezicht van de RAFC-jeugdopleiding en vindt het dan ook belangrijk dat je een verzorgde uitstraling hebt.

Hebben we je enthousiast kunnen maken en zie jij jezelf al werken bij RAFC? Solliciteer dan snel, we komen graag met je in contact! Solliciteren kan tot en met zondag 8 mei.

Schrijf nu in! https://forms.office.com/r/k79X5Hm33Z