RAFC en haar Business Club sluiten in schoonheid het seizoen af: Trots op Antwerpen!

Business 28 juni, 2024

Afgelopen woensdag verzamelden zo’n 100 Business Clubleden voor de laatste activiteit van dit seizoen. Vertrekpunt was het Havenhuis, één van dé architecturale parels in Antwerpen. Na een korte rondleiding doorheen het gebouw en een zicht op de stad vanaf de terrassen volgde een panelgesprek. Schepen van sport Peter Wouters en Nathalie Van Impe, marketing- en communicatiemanager van Port of Antwerp-Bruges, lieten daarin hun licht schijnen over topsport en sportsponsoring. Met – uiteraard – daarin een prominente rol voor het aandeel van RAFC.

Onder een stralende zomerzon en blauwe hemel scheepte onze Business Club daarna in voor een 2 uur durende boottocht door de Antwerpse haven. Al hadden onze leden gedurende 2 keer 45 minuten vooral aandacht voor de prestaties van de Rode Duivels op het EK. De organisatie had grote TV-schermen voorzien zodat de wedstrijd tegen Oekraïne kon worden gevolgd. Voetbal, eten, drinken en mooi weer, méér hadden onze Business Clubleden niet nodig om volop van de boottocht te genieten. Deze activiteit was dan ook de perfecte afsluiter van een alweer boeiend Business Clubseizoen.

Dank aan Port of Antwerp-Bruges voor de gastvrijheid en de medewerking aan dit slotevent, waarvoor we ook Sporting A uitdrukkelijk bedanken.
In september gaat het nieuwe Business Clubseizoen van start. We wensen onze leden een deugddoende zomervakantie!

Hebt u interesse om volgend seizoen lid te worden van onze Business Club 1880? Neem contact op met Tom Aerts - tom.aerts@rafc.be!