RAFC - Omonia: alle info over de ticketverkoop

20 augustus, 2021

Op donderdag 26 augustus om 21u speelt Royal Antwerp FC de terugmatch tegen Omonia Nicosia in Play-off fase van de Europa League.

Voor deze Europese match zal er net als tegen Monaco opnieuw gebruik gemaakt worden van het First Come, First Served principe. Tickets bestellen kan vanaf nu in je ONE-account op tickets.rafc.be.

Een ticket kost 15 euro en kan enkel door abonnees aangekocht worden. Elke abonnee zal maximaal 8 tickets (enkel toewijsbaar aan abonnees) kunnen bestellen en deze zullen ten laatste 48u voor aanvang van de wedstrijd verstuurd worden. Je zal kunnen kiezen op welke tribune je wil zitten, maar dat wil niet zeggen dat je al op de plaats van je abonnement zal zitten. Jouw zitplaatsen worden dus automatisch toegewezen door ons systeem.

We vragen alle supporters om tijdig naar de wedstrijd te komen om te voorkomen dat er een lange wachtrij ontstaat. Elke supporter zal gecontroleerd worden op zowel E-ticket als een geldig Covid Safe Ticket (CST). De ingangen zullen reeds 3u voor aanvang van de wedstrijd geopend zijn.

Toegang tot het stadion:

Let op! Er zal enkel toegang tot het stadion verleend worden aan personen die in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket (CST).

Belangrijk: Om het stadion te betreden zijn er twee vereisten:

  1. Een geldig Covid Safe Ticket (CST) is vereist. Hoe kom je in aanmerking voor een Covid Safe Ticket?
  • Dubbele vaccinatie én...
    • 14 dagen verstreken sinds uw tweede vaccinatie met het vaccin van Pfizer, Moderna of Astrazeneca
    • 28 dagen verstreken sinds uw vaccinatie met het vaccin van Johnson & Johnson
  • Negatieve PCR test.
    Geldigheid = dag van de test + 2 dagen.
    Voorbeeld: zondag wedstrijd = pas vanaf vrijdag getest worden.
  • Negatieve sneltest via medisch geschoold personeel (dokter, apotheek).
    Geldigheid = dag van de test + 1 dag.
    Voorbeeld: zondag wedstrijd = pas vanaf zaterdag getest worden.
  • Herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.

Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 mogen zonder bijkomende controle het evenement betreden.

Toegang zal verleend worden op het vertonen van een geldige QR-code in de CovidSafeBE-app of een geldige uitgeprinte versie. Alle informatie kan je hier vinden op de website van de Vlaamse overheid (https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket).

2. Breng je e-ticket mee op wedstrijddag. Print je e-ticket voor alle zekerheid af. Op die manier vermijd je een kost van 5 euro indien we je ticket ter plaatse moeten printen. Je kan je e-ticket steeds terugvinden in je ONE-account onder "mijn tickets".

Wat neem ik mee op wedstrijddag?