RWDM away: Op verplaatsing met Business Club 1880!

Business 11 februari, 2024

Voor de vijfde keer sinds de oprichting van de RAFC Business club werd er een RAFC Away-day georganiseerd. Een informele manier van netwerking, samenhorigheid en het delen van dezelfde passie: RAFC. Gisteren trok de RAFC Business Club richting Brussel voor de wedstrijd RWDM-RAFC.

Meer dan 65 leden genoten van een goedgevuld programma. Een interactieve quiz op de bus, een verdiende winnaar en een memorabel aandenken - de exclusieve Gouden Gin Fles aangeboden door MM Antverpia - zorgden voor een geslaagd begin van de dag. Eens aangekomen in het Edmond Machtens Stadion werd er genoten van een 3-gangen lunch en een oververdiende 0-4 winst van onze Reds. De eerste 9 op 9 dit seizoen na een waar voetbalspektakel is een feit. Bovenop de festiviteiten won één van de leden het matchworn shirt won van doelpuntenmaker Ondrejka. Het werd een dag vol unieke ervaringen.

We willen RWDM bedanken voor de gastvrijheid en onze gewaardeerde businesspartners voor het bijdragen aan deze memorabele dag. Een dag van voetbalgenot, netwerken en connecteren.

Interesse om zelf deel uit te maken van deze bijzondere business community? Word dan vanaf volgend seizoen lid van onze RAFC Business Club 1880 en neem contact op met business@rafc.be.