Ticketinformatie bekerwedstrijd RAFC - Standard

Nieuws 2 december, 2022

De eerste wedstrijd op de Bosuil na de WK-break is er eentje van formaat: de 1/8e finales in de Croky Cup tegen Standard de Liège op dinsdag 20 december om 20u45. Deze bekerwedstrijd is enkel toegankelijk met e-tickets en dus niet met het abonnement. Tickets voor deze wedstrijd worden verkocht aan €10 per stuk via tickets.rafc.be. (Mindervaliden en begeleiders €5 per ticket.)

Voorrangsperiode abonnees
Er zal voor abonnees een voorrangsperiode gelden van vrijdag 02/12 (10u00) tot en met vrijdag 09/12 (23u59). Wie zijn/haar persoonlijke zitje niet vastlegt voor het verstrijken van deze voorrangsperiode ziet de vaste plaats terecht komen in de losse ticketverkoop.

Abonnees kunnen hun ticket reserveren via tickets.rafc.be, waar het order klaar zal staan indien je inlogt met het ONE-account. Indien jouw kind is gekoppeld aan jouw account, zal het ticket van jouw kind ook in reservatie klaarstaan in jouw account. Doorloop het betaalproces en ontvang uw e-ticket binnen de 24u na aankoop in uw ONE-account en/of via e-mail.

Losse ticketverkoop
De losse ticketverkoop gaat op maandag 12 december (13u00) van start en loopt tot en met uiterlijk maandag 19 december (23u59), tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht.

Controleer op voorhand of jouw identiteitskaart gekoppeld is aan jouw ONE-account via one.rafc.be.

Als business-abonnee zal je een aangepaste communicatie ontvangen.

Op zaterdag 17 december vindt de RAFC Fandag #AntwerpFirst plaats. Samen met founding partner betFIRST en tal van andere partners, artiesten en onze fans toveren we onze geliefde Bosuil om tot een heuse feestzone voor jong en oud. Kom hier alles te weten over de RAFC Fandag #AntwerpFirst!

Claim gratis ticket als RAFC-abonnee