Titan Cargo en RAFC zetten hun partnership kracht bij!

Business 4 maart, 2023

Titan Cargo breekt zijn partnership met The Great Old open en verlengt de samenwerking tot en met 2026! Sinds 2014 is Titan Cargo als maritieme businesspartner onlosmakelijk verbonden aan RAFC en werden al tal van mooie overwinningen en successen geboekt.

Samen met de andere Titan Clubmembers investeert Titan Cargo ook de komende seizoenen verder in onze club op verschillende vlakken. Zo zal The Agency, met zaakvoerder Niels Devis, vanaf volgend seizoen zichtbaar zijn tijdens wedstrijden van onze Reds en blijven ook de andere members genieten van de meest exclusieve hospitalityformule in de Titan Clubloge.

Het vernieuwde partnership wordt zondag tijdens de match tegen KV Mechelen gevierd. Zo is onze trouwe partner Titan Cargo wedstrijdsponsor en geeft zaakvoerder Peter Huybrechts de aftrap.

“Wij zijn verheugd met de voortzetting van de samenwerking waarin jaarlijkse groei en verdere professionalisering centraal staan. Bedankt Titan Cargo voor het enthousiasme en het vertrouwen”, aldus Tom Aerts, Strategic Partnerships Lead van RAFC.