Back to the Bosuil alvorens het nieuwe seizoen begint?

Het is tijd om de Antwerpse community opnieuw in real life te verbinden! Kom jij met je gezelschap eten op de Bosuil? Wees welkom in ons allereigenste Pop-up Restaurant “De Heilige Grond”.

Wat hebben we voor u in petto? Een unieke culinaire ervaring op een al even unieke locatie! Een 3-gangenmenu met dranken all-in (excl. sterke dranken en afzakkertjes). Dit alles voor een prijs van €100 incl. BTW. pp.

Menu: (Gekonfijte zalm, citrustoetsen, Golden Heritage Arbequina / Ossenhaas “Siementahl”bbq green egg, hokkaido pompoen en zomerprimeurs, fondant aardappel, sjalotjus / Aardbei en Rabarber, frisse compositie)

Wat bij Belgisch horrorweer? Daar houden we uiteraard rekening mee. In dat geval voorzien we een alternatief. Lekker droog. In tegenstelling tot de sfeer wellicht….

Plaatsen zijn beperkt dus wees snel!

Hoe reserveren?

Reserveren voor ons pop-up restaurant 'De Heilige Grond' kan tot en met 18 juni (12u 's middags).

Om te reserveren heb je een One-account nodig. Ben je abonnee? Perfect! Dan heb je deze al.

Geen One-account? Dan zal je automatisch worden doorverwezen om een account aan te maken. Nadien kan je je tafel voor 4 personen reserveren. Zorg zeker dat je gegevens in je One Account correct zijn. Dit is cruciaal om de e-tickets te ontvangen die je toegang geven tot het stadion op de dag van het event.

  Wanneer en met hoeveel kan je terecht in ons Pop-up restaurant?

  • Donderdagavond 24/6 om 19uur
  • Vrijdagavond 25/6 om 19uur
  • Zaterdagmiddag 26/6 om 12u30
  • Zaterdagavond 26/6 om 19uur
  • Zondagmiddag 27/6 om 12u30
  • Zondagavond 27/6 om 19uur

  Een reservatie kan enkel voor 4 personen. Heb je een groter gezin? Dan voorzien wij de mogelijkheid om je tafel uit te breiden tot maximaal 4 minderjarigen uit hetzelfde huishouden.

  Je kan meerdere tafels van 4 personen reserveren, maar dan zal je de reservatieprocedure opnieuw moeten doorlopen. Een eventuele factuur aanvragen kan in het proces van de reservatie.

  Jouw E-tickets doorsturen naar je gezelschap

  Na betaling zal je per mail automatisch een orderbevestiging ontvangen en worden doorverwezen naar het aantal gereserveerde tickets. Jouw aangekochte tickets kan je steeds terugvinden via volgende link ('toekennen tickets'): https://tickets.rafc.be/

  Let op! Het is belangrijk alle tickets toe te kennen aan jouw genodigden, zowel gsm-nummer, naam, voornaam en mailadres. Op deze manier wordt het ticket automatisch verzonden naar het opgegeven mailadres en kan men (indien gewenst) zelf het ticket afdrukken.

  Indien niet alle gegevens correct zijn ingevuld kunnen de toegangstickets niet geactiveerd worden en bijgevolg niet gebruikt worden op de dag van het event.

  BELANGRIJK! Na het toewijzen van de tickets heeft de verantwoordelijke van de reservering steeds de optie om alle tickets ZELF te downloaden, en dus voor iedereen af te drukken.

  Het gepersonaliseerde toegangsticket zal op naam worden gecontroleerd aan de ingang van het stadion. Bij het niet naleven van deze regel kan toegang tot het stadion worden geweigerd zonder terugbetaling van de tickets.

  Praktische informatie

  Op de dag van het event verwachten we jou en je gezelschap op het aanvangsuur dat vermeld staat op het e-ticket. Vergeet zeker jouw e-ticket en ID-kaart niet!

  Parkeren kan op parking 6 en parking 7. We ontvangen jullie aan de hoofdingang van tribune 1 dat zich bevindt recht tegenover de vijver.


  Na controle van het gepersonaliseerde e-ticket nemen we nog snel even jouw lichaamstemperatuur en zullen we vragen om de handen te ontsmetten. Indien je symptonen vertoond van het COVID-19 virus, vragen we je thuis te blijven en contact op te nemen met je huisarts. Zak dus zeker niet af naar de Bosuil.

  Indien je verdere vragen hebt kan je steeds terecht bij het RAFC helpcenter (categorie Pop-up restaurant): https://support.rafc.be/hc/nl/...

  Smakelijk en tot dan op De Heilge Grond!

  Het event volgt strikt de opgelegde protocollen betreffende de organisatie van events en van de horeca opgelegd door de hogere instanties. De organisatie van het event zal plaatsvinden onder voorbehoud van de dan geldende Covid-maatregelen opgelegd door de hogere instanties. Wijzigingen in / annulering van het concept kunnen dus plaatsvinden.