Tweede editie Pop-up restaurant "De Heilige Grond"

Het is weer tijd om onze Rood-Witte fans te verbinden en dat op onze heilige grond! Kom jij met je gezelschap eten op de Bosuil? Wees welkom in ons Pop-up Restaurant “De Heilige Grond”, en dat voor de tweede editie! In het tussenseizoen komen dineren in goed gezelschap? Ook dit jaar wordt ongetwijfeld een unieke ervaring!

Waaraan kan je je verwachten? Een culinaire ervaring op een al even unieke locatie! Een 3-gangenmenu met dranken all-in (excl. spirits en afzakkertjes), een unieke beleving en een leuke gadget. Dit alles voor de prijs van €118 incl. BTW (kids €90 incl. BTW indien jonger dan 16 jaar). Plaatsen zijn beperkt dus wees en snel bij!

Wat bij Belgisch horrorweer? Daar houden we uiteraard rekening mee. In dat geval voorzien we een alternatief. Onze huiscateraar Gourmet Invent heeft daarnaast een heerlijke menu samengesteld. De keuze voor het vegetarische alternatief zal een visvervanger zijn en tijdens het diner worden opgenomen.

Wanneer kan je terecht in ons Pop-up restaurant?

  • Vrijdag 17/06: van 19u tot 21u30
  • Zaterdag 18/06: van 19u tot 21u30
  • Zondagmiddag 19/06: van 12u tot 14u30
  • Zondagavond 19/06: van 19u tot 21u30

Hoe reserveren?

Reserveren voor ons Pop-up Restaurant 'De Heilige Grond' kan tot en met woensdag 15 juni (12u 's middags).

 • Een tafel reserveren kan voor minimaal 4 personen via deze link. Let wel op. De mogelijkheid bestaat dat jouw gezelschap van 4 wordt gecombineerd met een ander Rood-Wit gezelschap van 4 personen. Dit om de maximale capaciteit (max. 230 personen) ten volle te benutten en iedereen de kans te bieden deel te nemen aan dit unieke concept.

 • Je kan enkel een tafel reserveren voor 4 personen, 8 personen of 10 personen. Hou hiermee rekening bij het kopen van je tickets! Koop je tickets voor een ander aantal dan hier beschreven, zal jouw reservatie niet geaccepteerd worden.

 • Wil je toch zeker zijn van je individuele tafel? Dat kan! Reserveer dan meteen voor 8 of maximaal 10 personen.

 • Om te reserveren heb je een ONE-account nodig. Heb je dit nog niet? Dan kan je dat hier eenvoudig aanmaken. (Zorg zeker dat je gegevens correct worden ingevuld, dit is cruciaal om jouw toegangstickets te ontvangen).

  Ik heb e-ticket gekocht voor mijn gezelschap, wat nu?

  Na betaling zal je per mail automatisch een orderbevestiging ontvangen en daarnaast worden doorverwezen naar jouw aantal gereserveerde tickets. Deze kan je steeds terugvinden in je ONE-account. Je moet alle e-tickets nadien:

  1) Toekennen aan jouw genodigden. Zowel gsm-nummer, naam, voornaam en mailadres. Op deze manier wordt het ticket automatisch verzonden naar het opgegeven mailadres en kan men (indien gewenst) zelf het ticket afdrukken.

  2) Nadien heb je de optie alle tickets zelf af te drukken voor het hele gezelschap indien gewenst. (Je kan de tickets hier steeds terugvinden nadat je bent ingelogd: https://tickets.rafc.be/).

  Op de dag van het evenement worden jij en jouw gezelschap verwacht op het aanvangsuur dat aangegeven staat op jouw ticket. Vergeet zeker jouw ticket en ID-kaart niet!

  Het gepersonaliseerde toegangsticket zal op naam worden gecontroleerd aan de ingang van het stadion. Bij het niet naleven van deze regel kan toegang tot het stadion worden geweigerd zonder terugbetaling van de tickets.

  Praktische informatie

  Parkeren kan op parking 6 en parking 7. We ontvangen jullie aan de hoofdingang van tribune 1 dat zich bevindt recht tegenover de vijver.

  Het event volgt strikt de opgelegde protocollen betreffende de organisatie van events en van de horeca opgelegd door de hogere instanties. De organisatie van het event zal plaatsvinden onder voorbehoud van de dan geldende Covid-maatregelen opgelegd door de hogere instanties. Wijzigingen in / annulering van het concept kunnen dus plaatsvinden.