Royal Antwerp FC is erkentelijk voor de steun die onze loyale fans leveren! Hoewel het leven op alle vlakken almaar duurder wordt, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat de basistarieven voor abonnementen ongewijzigd zullen blijven. En dat voor het derde jaar op een rij!

Dat is enkel en alleen mogelijk dankzij de inspanningen van onze trouwe abonnees en de onvoorwaardelijke steun van de familie Gheysens.

Vanaf nu kan je jouw abonnement online verlengen via one.rafc.be. Dat kan tot en met donderdag 8 juni - 23u59. Daarna sluiten we de verlengingsperiode definitief af.

Alle abonnementen worden via de post bezorgd. U hoeft er dus niet meer voor naar de Bosuil te komen. De servicekost bedraagt € 10.

Je kunt ook het abonnement verlengen van gekoppelde vrienden en familieleden in het ONE-account. Hoe je dat exact doet, lees je hier.

Er zullen geen nieuwe abonnementen worden verkocht voor het seizoen 2023/2024.

Zoals altijd zullen er volgend seizoen voor thuiswedstrijden een beperkt aantal losse tickets verkocht worden en beschikbaar zijn voor fans met een ONE-account.

Via onze FAQ vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stel ze via dit formulier.

Wij kijken ernaar uit om, samen met jullie, weer heel wat fantastische sportieve successen te mogen beleven op de Bosuil in het seizoen 2023/2024!