Langs deze weg willen we jou graag informeren over de verlenging van jouw abonnement voor het volgende seizoen.

Verleng je abonnement vóór 12 juni! Vanaf vandaag kan je je abonnement digitaal verlengen, rechtstreeks in je ONE-account. Je abonnementsplaats blijft gereserveerd tot 12 juni; wie tegen die tijd niet verlengd heeft, is zijn abonnementsplaats kwijt. Net zoals vorig jaar wordt jouw abonnementskaart met de post opgestuurd.

Gedetailleerde informatie vind je in de FAQ-rubriek. Je leest er ook hoe je de vouchercode van Free Your Seat kunt toepassen.

De afgelopen drie seizoenen bleef de prijs van de abonnementen dezelfde. Voor komend seizoen is dat niet meer mogelijk. Onze club is immers ook onderhevig aan de gestegen kosten door de inflatie van de afgelopen jaren.

De prijsstijging geldt voor elke doelgroep, maar is voor kinderen tot 16 jaar beperkt tot 50% van het tarief voor een volwassene. Het tarief voor jongeren tussen 16 en 21 en voor 65+ houdt rekening met een korting van 15% t.o.v. het basistarief.

Belangrijk om weten is dat de play-offs in jouw abonnement inbegrepen zijn. Het gaat daarbij om vijf extra thuismatchen en niet langer om drie, zoals tijdens de periode 2020-23. De abonnementsprijzen voor het seizoen 2024-25 vind je hieronder.

RAFC stimuleert het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen om naar de Bosuil te komen. Daarom wordt parkeren op parking Gosselin vanaf volgend seizoen betalend. Kan je niet met de fiets of het openbaar vervoer naar de Bosuil komen, dan kan je dus tegen betaling een parkingplaats in de nabijheid van het stadion krijgen. Koop een abonnement op parking Gosselin voor € 150 (wat overeenstemt met € 7,50 per thuiswedstrijd)! Dat abonnement is geldig voor alle Jupiler Pro League-wedstrijden, inclusief play-offs.

Opgelet: een parkingabonnement kan pas aangekocht worden van zodra u uw RAFC-abonnement verlengd heeft.

  • Alle competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League
  • Alle play-off-wedstrijden na afloop van het reguliere Jupiler Pro League-seizoen
  • Voorrang bij de ticketverkoop voor de Croky Cup
  • Voorrang bij de ticketverkoop voor een eventuele Europese campagne
  • Exclusieve partnerdeals en winacties
  • Free Your Seat in het geval je een wedstrijd niet kunt bijwonen

Dat is enkel in beperkte mate mogelijk op Tribune 3. Heb je een abonnement op Tribune 1 of 4, dan is het mogelijk om jouw abonnementsplaats te verhuizen naar een beschikbare plaats op Tribune 3.

Op 19 juni zal er gecommuniceerd worden over de nieuwe abonnementen die in verkoop gaan.

Deze abonneehouders zullen persoonlijk door AntwerpFirst op de hoogte gebracht worden (vóór 17/05) over hoe ze hun abonnement kunnen verlengen. Voor verdere vragen en informatie over de andersvalidenabonnementen: mailen naar AntwerpFirst@rafc.be.

Via onze FAQ vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Stel ze via het formulier onderaan de FAQ.